VIIKON POSITIIVISET

Hyvää ja kaunista sunnuntai-aamupäivää kaikille ♥ Eihän tällaisia positiivisuus postauksia vaan voi olla liikaa? Nyt on aika kerätä tämän viikon positiivisia asioita ja tapahtumia.
Treenit  Vihdoin musta tuntuu, että oon alkanut löytämään liikuntamuotoja, joista pidän oikeasti todella paljon. Kävin muutamalla ryhmäliikuntatunnilla, sekä raikkaassa pakkassäässä lenkkeilemässä. Mä kokeilin vähän tanssitunteja, sekä rauhallisempaa kehonhuoltoa. Ensi viikolla tämä homma saa kyllä ehdottomasit jatkoa. Oon jo viikon aikana huomannut, kuinka paljon veden juonti oikeasti vaikuttaa kehon ja mielen virkeyteen.

Kauniit auringonnousut  Täällä on ollut muutamana aamuna niin kauniita auringonnousuja, että on tehnyt mieli jäädä tuijottelemaan ikkunasta niitä. Tuollaiset pienet ilot saavat kyllä jaksamaan päivästä toiseen hymy huulilla.

Maukas kotiruoka  Tällä viikolla on ollut myös tosi hyvä fiilis tehdä ruokaa ja vielä hyvää sellaista. Okei yhtenä päivänä tuli syötyä nuudeli-tonnikala-sekoitusta, mutta sekin oli ihan mahaan menevää. Tomaattista makaronilaatikkoa, kanaa, wokkivihanneksia ja perunaa, sekä possupataa ja riisiä. Paistetut wokkivihannekset on kyllä kuitenkin olleet parasta tällä viikolla.

Saa paljon aikaan  Tuntuu, että päivisin on saanut kaikkea tehtyä jotenkin poikkeuksellisen paljon, kunhan on päässyt ensin vaan vauhtiin. Eteenkin, kun pääsee koulusta aikaisin niin on hyvä fiilis jatkaa puuhailua kotona.

Cocopandan tilaus  Piristi mieltä kyllä kovasti, paketista tuli tarpeellista kosmetiikkaa arkikäyttöön, mutta myös uusia juttuja testailuun. 
Mitä sun viikon positiivisiin kuuluu? ♥

14 kommenttia

  1. Siis nämä tämmöiset postaukset on mun mielestä vaan ihan parhaita, varsinkin kun itse olen tälle vuodelle luvannut olla enemmän positiivinen ja kirjoittaa ylös jokaisesta päivästä kolme positiivista asiaa!
    Ihana postaus kertakaikkiaan!

    https://elinaeveliinaa.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista! Piristi päivää kovasti ja nuo sinun tavoitteet kuulostavat mahtavilta ♥

      Poista
  2. Ihana postaus ja ihania juttuja! :-) <3

    https://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihanan positiivinen postaus ja nättejä kuvia! :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania juttuja, tein just eilen samanlaisen postauksen! :-D

    https://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Täytyy käydä lukemassa, kun vielä en oo ehtinyt.. :-D Kiitos ♥

      Poista
  5. Ihana lukee heti aamusta tällänen positiivinen postaus! :)
    SofiaMenbere//http://sofiamenbere.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus ♥ Positiiviset jutut piristävät aina :) Ja aivan älyttömän upeat kuvat taivaasta ♥♥

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane ♥ Nuo onnistuivat kyllä tosi kivasti!

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.