Tavoitteita vuodelle 2017?

Monet muut bloggaajat ovat jo jakaneet tavoitteitaan ja lupauksiaan blogeissaan tälle vuodelle. Mä oon kuitenkin miettinyt, että lupaisinko mitään. Päädyin kuitenkin jättämään lupaamatta, koska lupaukset eivät varmaan ikinä tulisi toteutumaan. Sitten mä lähdin miettimään, että voisinko mä kuitenkin asettaa itselleni joitain tavoitteita tälle vuodelle. Laitoin muutaman jutun itselleni ylös, jotta muistan jakaa ne myös täällä. En tiedä tuleeko nämäkään toteutumaan, mutta toivotaan parasta ja annan itsestäni kaiken, jotta lopputulos olisi mitä parhain vuoden lopussa!
Juo vettä enemmän  Vesipullon kantaminen joka puolelle mukaan. Haluan vähentää kaikkien limsojen ja mehujen juontia. Aamuisin yksi lasi mehua ei tee pahaa, jotta saa verensokereita nousuun, mutta muuten haluan luopua sokerijuomista. Vesi tekee hyvää koko kropalle, laittaa aineenvaihduntaa liikkeelle ja saa ihon, hiukset ja kynnet voimaan paljon paremmin. 

Kokeile kasvis- vege- ja raakaruokia enemmän  Mua on alkanut kyseiset ruuat kiehtomaan päivä päivältä enemmän ja eilen kauppareissulta tarttuikin mukaan jo Härkiksen eri versioita. Haluan ehdottomasti kokeilla uusia juttuja keittiössä rohkeammin. Tuskin kukaan täälläkään pistää pahakseen, jos joskus tänne eksyisi vaikka näistä jotain reseptejä. Jäämme siis odottamaan!

Valokuvaa lisää  Valokuvaan varmasti moneen muuhun nähden jo todella paljon, mutta tällä haluan enemmän ehkä korostaa sitä, että nappaa kamera mukaan spontaanisti ja kuvaile ulkona luontoa ja maisemia enemmän. Haluan saada blogiin myös tänä vuonna enemmän asukuvia, joten asiaa täytyy ruveta kehittämään.

Panosta kouluun  Syksy meni koulussa todella hyvin ja saan olla tosi ylpeä omista suorituksistani. Haluan ylläpitää hyviä arvosanoja ja oppia mahdollisimman paljon lisää kevätlukukauden aikana, sekä ottaa työharjoittelusta kaiken mahdollisen irti. 
Muista myös ottaa iisisti  Keväästä tulee varmasti kiireinen ja tekemistä tulee kyllä riittämään, siitä ei ole huolta, mutta haluan myös laittaa tavoitteeksi sen, että kun on aikaa hiemankin enemmän niin ottaisin vaikka päikkärit tai katsoisin jotain sarjaa hetken ja rauhottuisin muun elämän pyörittämisestä pois.

Matkusta johonkin  Mulla on aivan järkyttävä matkakuume ja vuoden 2017 ehdottomaksi tavoitteeksi haluan asettaa sen, että johonkin on matkustettava. Joko lämpimään, rantalomalle, kaupunkilomalle tai edes Lappiin. Tämä tyttö kaipaa lisää matkustamiskokemuksia ja inspiraatiota muista maista ja kulttuureista. 

Liiku enemmän tasaisesti koko vuoden läpi  Ihan klassinen tavoite, mun liikkuminen sattuu olemaan vähän kausittaista, että joskus kiinnostaa ja joskus ei. Nyt aionkin tavoitella sitä, että pyrähdykset ja kausittainen innostus tasoittuisi ja liikkumista tapahtuisi muutaman kerran viikossa läpi vuoden. 
Tällaisiä tavoitteita ajattelin siis asettaa itselleni vuodelle 2017! Mitä tavoitteita teillä on tälle vuodelle? Muistakaa, mikä vain on mahdollista, jos vain niin haluatte ♥

12 kommenttia

  1. Hyviä tavoitteita! Mulla itsellä on myös tuo veden juonti, kouluunpanostus yms.

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Nää on mun mielestä hyviä peruselämän tavotteita ♥

      Poista
  2. Voisin listata juuri nuo samat omiksi tavoitteikseni!

    VastaaPoista
  3. Kivoja tavoitteita, toivottavasti saat ne toteutettua :) Kasvisruokaan liittyen kannattaa kokeilla nyhtistä jos et oo viel testannut, ite ainakin tykkään ihan sikana!

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyhtis menee myös varmasti kokeiluun, nyt ei ollut vaan kaupanhyllyillä! ♥ Toivomme parasta!

      Poista
  4. Tosi hyviä tavoitteita oot listannu! Ite oon luopunu mehuista, limsoista sun muista ylimakeista jutuista melkein kokonaan, enkä kyl niitä enään himoitse :-) myös makujugurteissa on yllättävän paljon sokeria, joten niistäkin oon "eronnut" jo kauan sitten :-D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy vaan vähentää määriä pikkuhiljaa, niin sitten pystyy noista jugurteistakin mahdollisesti luopumaan, ja onneksi nykyään on kaikkia enemmän protskupitoisia juguja ♥ Mut kiitos Milla!

      Poista
  5. kiva postaus + sulla on tosi kaunis hymy!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Aino piristävästä kommentista ♥

      Poista
  6. Todella hyviä tavoitteita sulla! :) Omiin tavoiteisiin kans tälle vuodele kuuluvat veden juonnin lisääminen ja myös tuo kasvisruokien testausta.

    http://petrajanica.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin sinunkin tavoitteet kuulostavat tositosi hyviltä siis! :) Kiitos Petra ♥

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.