Pienet messuostokset

Hups, niin vain vierähti viikko ilman koneen aukaisemista. Nyt kuitenkin ollaan täällä taas I love me- messujen ostosten kanssa. Mitään hirveän suuria ei tullut ostettua, mutta pienet ihonhoitotuotteet piristävät kyllä aina mieltä. Ootan kyllä innolla, että vanhat purkit vähän tyhjenisivät, jotta pääsisi kunnolla tutustumaan näihin. Yritän käyttää aina vanhat tuotteet ensin pois alta. Näin ne avatut purkit eivät pääse huonontumaan, vaan kaikki säilyttävät parhaat ominaisuutensa.
Kocostarin sheet maskit  Näitä näytti lähtevän todella monien messukävijöiden mukaan. Mä myös ihastuin näihin ja näitä oli todella laaja valkoima erilaisille ihotyypeille. Pyrin ottamaan kosteuttavia ja ihoa korjaavia vaihtoehtoja. 3kpl/10€ Kunhan vanhemmat maskit on saatu käytettyä tule näiden ihanuuksien vuoro. Kangasnaamiot on kyllä nyt ihan mun lemppareita.
Konjac-sieni  Mun vanha konjac-sieni pysyi todella hyvänä pitkään ja se kuori ihoa todella hellävaraisesti. Tällä saa viimeisetkin meikit rippeet ja liat kasvoilta todella näppärästi pois. Tämänkin taisi alle kympillä lähteä mukaan.
Organic shopin tuotteet  Kaksi ja puoli euroa per purkki, ei voinut kyllä vastustaa tarjousta. Kuorintavoide olikin ihan lopuillaan ja tämä ihana kuorii hellästi jättäen ihanan kevyen tuoksun iholle. Hunaja ainesosana hoitaa ihoa kosteuttaen. Mousse taas on kuorinnan jälkeen extra-kosteuttajana iholle ja tätä voisi läträtä loputtomiin iholle. Aivan i-h-a-n-a-n tuoksuinen!

Mitä teille tarttui mukaan messuilta? Tai oletteko testanneet näitä aikaisemmin?

4 kommenttia

  1. Pakko mainita, että tää sun blogi on aivan ihana :)

    https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Nuo Organic shopin kuorinnat on ihania! <3 Rakastan mangon tuoksuista versiota! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ihana tuo ainakin <3 Täytyykin käydä tuoksuttelemassa :)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.