Mikä inspiroi just nyt?

x Syksy! Why not? Mä oon sellainen ihminen, joka saa mielettömästi energiaa upeista väreistä, vaihtelevasta elämästä, arjesta, syksyn ilmastosta ja kerrospukeutumisesta. Syksy on jotenkin sellaista turvallisen arjen aikaa, kun kaikki vaan rullaa kivasti mukana. Eteenkin, kun tykkää ihan vaan normaalista elämästä. Ja tuo syksyn väriloisto, kyllä on kiva hämärässä kävellä kouluun, kun puut edes vähän punertavat.

x Muut bloggaajat ja somettajat! Mä voin todellakin myöntää, että oon koukussa muiden somettajien toinen toistaan ihanimpiin ja upeisiin postauksiin/julkaisuihin niin blogeissa kuin Instagramissa. Monet ovat niin älyttömän taitavia ja haluaisin olla yhtä taitava.

x Ystävät! Jotenkin tänä syksynä ystävät ovat antaneet voimaa ja rutkasti naurun hetkiä. Tällä hetkellä oon onnellinen, että muutama jaksaa täysin saman elämäntilanteen ja oikeasti on ihmisiä joiden kanssa asiosta puhua. Toivon jokaisen pysyvän elämässä tämän vuoden jälkeen, niin tärkeitä kaikista on tullut.

x Tulevaisuus! Suunnitelmia on jo mahdollisesti lyöty lukkoon, ehkä ei vielä. Koulu loppuu ja varmasti elämä tulee muuttumaan keväällä. Miksei jo nyt painaisi yäysillä elämässä eteenpäin, jotta keväällä on myös energiaa uusiin juttuihi.

x Musiikki! Ehkä joku teistä pitää tätä outona kohtana, mutta kun löydät aivan ihania lempparilauluja, upeilla sävellyksillä, upeilla sanoituksilla niin saat niistä aivan varmasti voimaa ja inspiraatiota.
Nää oli ihan perusjuttuja meidän elämässä, mutta mut nää pitää hyvällä tiellä ja inspiroituneena.


8 kommenttia

  1. Inspiraatiopostaukset on ihan parhaita! Saa itsekin vähän näkökulmaa elämään kun lukee toisten ideoita ja ajatuksia. :) Oot muuten aivan älyttömän kaunis ja tykkään ihan sikana tästä sun blogin ulkoasusta (erityisesti liikkuvasta bannerista). Ihanaa viikon alkua sulle! ♥

    https://anetuna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ihan mahtavaa kuulla että pidit postauksesta <3 Vitsit mitä kehuja, kyllä piristit mun viikkoa todella paljon! Toivottavasti sulla on myös hyvä viikko :)

      Poista
  2. Ihana postaus ja ihana sinä ♥ Muakin inspiroi syksy ihan älyttömästi ja muut bloggaajaat inspiroi yrittämään parantamaan omaa tekemistään entisestään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Ane ♥ Syksyssä on vaan sitä mystistä taikaa <3

      Poista
  3. Ihana Emmi<3 Tulevaisuus motivoi muokin tällä hetkellä superisti :")

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Jenna <3 Tulevaisuus tuo vaikka mitä kivaa tullessaan!

      Poista
  4. Hei ihan super kiva postaus!♥ Saanko lainata ideaa omaan blogiin ? Lupaan kyllä muistaa sua siellä lainasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tuuli <3 Ja todellakin saa lainata! :)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.