Something new

 1. Henkarit - Yritän saada meille pikkuhiljaa yhtenäiset henkarit ja musta nämä Ikean perusmustat ovat oikein kätevät meille vaatekaapin perukoille. Vielä ensi kerralle jäi muutama paketti odottamaan ostamistaan, kun ei enempää oisi laukkuun edes mahtunut, kun pienellä urheilukassilla olin liikenteessä. Hintaa näillä on 1€/pkt.

2. Minisihvelisetti - Meillä kun on rajalliset tilat eteenkin siivouskaapissa niin nämä söpöläiset mahtuvat tuonne oikein hyvin. Meille kertyy keittön lattiaan kauheasti roskaa, joten tällä saa nopeasti suhattua suurimmat pois, eikä aina tarvitse hakea imuria esille. Nämäkin ovat siis Ikeasta ja hintaa tällä oli 2€.

3. Keittiötarvikkeet - Meillä oli vaan vajaus näistä ja eteenkin kun yksi meidän kauhoista päätti katketa keskeltä ruuanlaiton yhteydessä. Nämäkin Ikeasta ja koko setillä hintaa 1€.

4. Meikkituotteita.. taas..
Tame&Frame tinded -pomade on sävyssä brunette ja ehkä omaan makuun hieman liian vaalea ja tuntuu, että tuotetta täytyy pakata kauheasti kulmille. Mutta ehkä mun tekniikka on vielä vähän hakusessa. Olen kuitenkin pitkään himoinnut Anastasia Beverly Hillsin vastaavaa, joten on hyvä päästä ensin harjoittelemaan tällä. Hintaa kulmavärille oli 8,50€. Wonder Pencilin ostin kulmien, sekä huulten siistimiseen. Tällä on kätevä peittää vinoja viivoja ja ylimenneitä rajauksia ja jopa pikkuisia näppyjä, oikein monitoimikynä siis! 5,90€. Jumbo eye pencil on taas loistava tuote luomivärin alle, koska se tuo luomivärien pigmentit paremmin esille. Se sopii myös itsestään luomivärinä ja todellakin saa näyttämään silmät suuremmilta ja valoisimmilta. Hintaa sillä oli 7,50€

5. Avaimenperä - Mun vanha avaimenperä hajosi ja avaimet tippuivat yksitellen lenkeistään, joten oli jo aika tilata uutta avaimenperää tilalle. Ostin tuon Ebaysta reiluun euron hintaan ja eikö ole ihan älyttömän söpö? Mun toinen avaimenperä on vielä matkalla, mutta eiköhän se kohta tuolta tipahda.


Mikä oli teidän suosikkijuttunne näistä ja mitä olette löytäneet kaupoilta viime aikoina itsellenne? Oikein hauskaa ja ihanaa vappua kaikille ♥

6 kommenttia

  1. Ihana toi avaimenperä, mäkin haluan just tollasen!! :D En vaan uskaltais tilata Ebaysta jostain syystä :D

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ebay on ihan luotettava paikka, kunhan siihen tutustuu ensin paremmin! :-) Ja onhan tuo äärettömän söpö!

      Poista
  2. Multa löytyy kans noi kaikki Ikean jutut mitä oot hankkinut! :D

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Vitsit, kun on samat tuotteet useammassa kodissa, mutta onhan nuo nyt ihan välttämättömiä juttuja! :-)

      Poista
  3. Meikkifriikkinä noi meikit oli ehdottomasti mun lempparit! Oon ite miettiny kans tota NYXin wonder penciliä, onko se hyvä? :-) ja eilen tuli ostettua uudet kesäkengät sekä lippis ja myös Wishiltä on tullu hiiri koneeseen, puhelimenkuoria, kello ja mekko ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On se ihan hyvä, mutta vaatii sekin kyllä vähän harjoittelua ensin! :) Ei vitsit kuulostaa älyttömän kivoilta jutuilta.

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.