Ihanat Instagrammaajat

Mun lempparilemppari sosiaalisen median sovellus on ehdottomasti vuosien saatossa ollut Instagram ja nyt se käy kyllä kovaa kilpailua Snapchatin kanssa. Kuitenkin Instagram on ehkä enemmän sovellus, josta saa irti enemmän. Voit seurata ihmisiä, jotka todella inspiroivat sinua täydellisellä feedillään tai asuillaan, tyylillään, matkustamisellaan, resepteillään, urheilullaan tai kauneudellaan. Instagram on juuri ihana siksi, että se sisältää monen ihmisen elämää kuvien muodossa! Tänään ajattelinkin inspiroituneena jakaa teille muutaman käyttäjän, jota seurata Instagramissa. Nämä kyseiset tyypit ovat tehneet omasta feedistä niin mielenkiintoisen, että sitä on pakko seurata, tai no ainakin mun. Toivottavasti te löydätte myös mielenkiintoista seurattavaa ja vinkatkaa ehdottomasti, jos tiedätte jonkun, jota mun pitäis ehdottomasti seurata!

@janinaheikkinen
 - Janina on ihan älyttömän suloinen ihminen ja hänen Instagraminsa on ihana! Hyvät ja valoisat kuvat, mutta sopivasti arjen suttuisuuta mukana. Janina on myös blogannut, mutta ilmeisesti lopettanut? toivotaan, että hän palaa vielä jonain päivänä bloggaamaan.. :) Janinan feedistä löydät ihanaa lifestyle- meininkiä.

@sofiahanden
 - Sofian Instagramissa on ihan mahtavia matkakuvia, joten tällaisen matkakuumeilijan tekee pahaa katsoa näitä. Ihan täydellisiä kuvia, mä oon niin rakastunut tähän feediin. Täältä löydät siis matkailua, sporttia, muotia ja aivan upean naisen.

@veerahautamaki
 - Voimakas kontrasti, mustavalkoisuus, valoisuus, loistavat värit.. Veeran blogitausta näkyy näissä kuvissa voimakkaasti ja kuvat ovat aivan loistavia. Veeran Instagram täyttyy vaatteista, kauneudesta, muodista, matkailusta ja ihanista yksityiskohdista. Huomaa, että jokaiseen kuvaan on panostettu huolella.

@liisakivi
 - Liisa on taas huikea sporttimimmi, hänestä huokuu elämänhalua myös meille muillekin. Liisa on hyvinvointi-bloggaaja, mikä näkyy myös vahvasti hänen tilillään. Löydät paljon lifestyle- tyyppisiä kuvia, mutta myös treeni kuvia ja terveellisen ruokavalion kuvia. Tää mimmi saa kyllä omalla hymyllään muut hymyilemään, eikä inspiraatiosta jää puutetta.

@vilmajarvinen
- Vilman feedillä näkyy upeita muotikuvia ja hurjasti tyylitajua! Vilma postailee paljon kauneuteen ja elämään liittyviä kuvia, jotka hipovat täydellisyyttä. Ihan mahtava mimmi, suosittelen!

Haluaisitteko nähdä lisää mun suosikkeja myöhemmin? Muistakaa ehdotella teidänkin suosikkeja!

6 kommenttia

  1. Tosi kiva postaus ja kivoja instagram-tilejä, oli pakko mennä tsekkaamaan jokaisen ja sainkin vähän uutta seurattavaa! :-D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! :) Hyvä, että löytyi uusia seurattavia!

      Poista
  2. Tosi kiva postaus! Ekaa accountia kävin seuraamassa, muut olikin seurauslistalla jo etukäteen :p

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Teen jatko-osia, jos sitten löytyisi enemmän uusia seurattavia :)

      Poista
  3. Hirveen kiva postaus! Mä oon jatkuvasti ettimässä uusia profiileja instagramissa, joita voisin alkaa seuraamaan, joten tämmöset postaukset on tosi kivoja! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Veera! Ihana kuulla, että näistäkin on hyötyä muille :)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.