TOP 6 - BLOGIT

Jouluaattona mä järjestin teille mahdollisuuden linkitellä blogejanne mulle. Laitoin ''linkitä blogisi'' - postauksen pystyyn, jossa pyysin pienellä kuvauksella teitä niitä laittamaan. Oli todella paljon omasta mielestä kivoja blogeja, mutta tähän valitsin ne, joita olen jo itse lukenut tai aloin nyt seuraamaan. Mennään siis katsomaan mun lempparit!

STAY FRESH

- Marianne on parikymppinen jyväskyläläinen ja hänen blogiaan oon jo lukenut pidemmän aikaa. Blogi on yksinkertaisuudessaan aivan mahtava. Blogi sisältää sopivasti kaikkea, esimerkiksi paljon upeita asukuvia, lifestyle-löpinöitä, kauneutta ja mikä parasta eli upeita reseptejä. Marianne on loistava motivaattori, kuvat ovat upeita kerta toisensa jälkeen. Suosittelen ehdottomasti!

ANNAIDAM

- Anna on 20-vuotias opiskelija Turusta, joka onkin täältäpäin tietääkseni kotoisin. Annan blogia olen lukenut joskus aikaisemmin, mutta nyt oli ilo jälleen löytää hänen blogiinsa takaisin. Annan blogissa on kauniita ja laadukkaita kuvia ja hänen bloginsa on lifestylepainotteinen. Suosittelen myös!

PAULIINA

- Voi, että tämä uusi tuttavuus oli aivan mahtava löytö. Pauliina on 19-vuotias lifestyleblogin kirjoittaja pääkaupunkiseudulta. Välivuottaan viettävän Pauliinan blogissa on tällä hetkellä mielettömän huikeita matkakuvia, koska typykkä haluaa välivuodellaan matkustaa mahdollisimman paljon! Jään mielellään seuraamaan, mihin hänen tiensä vie seuraavaksi!

JASMIN K.

- Tähän olen törmännyt jo useampaan kertaan ja silmäillyt uusimmat postaukset aina törmätessäni. Jasmin on 17-vuotias ja jyväskyläläinen myös. Jasminin blogissa parasta on valoisat ja hyvälaatuiset kuvat! Postauksiin on panostettu ja välillä vilahtelee upeita vaatekappaleita, mitkä tekisi mieli haalia myös itselleen. 

SOFIA KOIVISTO

- Sofia on aivan ubersuloinen bloggaaja. Lifestyleblogi on ihanan simppeli ja juuri sen takia sitä on ihana lueskella, koska siellä ei turhia pölistä eikä jaaritella. Ihana Sofia ja uusi tuttavuus!

ASENTEENA ELEGANSSI

- Riikka on 20-vuotias opiskelijatyttö, joka kirjoittelee blogiaan fiiliksen mukaan, juuri niin kuin pitääkin. Riikan iloinen elämänasenne paistaa hyvin blogista läpi ja kuvat ovat myös tässä blogissa aivan mahtavia. 

Tässä mun lempparit tällä kertaa, laitetaan myöhemmin vielä tällainen ehdottomasti pystyyn. Menkää ihmeessä katsomaan ja liittymään heidän blogeihin! Ja vielä kerran oikein hyvää uutta vuotta 2016 kaikille ♥

10 kommenttia

  1. Kiva postaus! Mariannen blogi olikin jo tuttu, mutta sain tästä lukulistalle monta uuttakin luettavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos! Hyvä, että löytyi myös uutta luettavaa :)

      Poista
  2. Aivan ihania uusia tuttavuuksia :) kiitoksia tästä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon tänne pääsystä!! ♥

    VastaaPoista
  4. Oii vitsit kiitos ihan superisti maininnasta!! ♥

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.